10 typiske VVS-problemer i hjemmet – og hvordan man løser dem

14 November 2022 Anders Hansen

editorial

Når man bor i et hus, er det helt naturligt, at der vil være en eller anden form for VVS-problemer. Det kan være problemer med varmtvandsbeholderen, afløbet, kloakken eller noget helt fjerde. I denne artikel vil vi gennemgå 10 typiske VVS-problemer, som man ofte støder på i hjemmet. Vi vil også fortælle dig, hvordan du selv kan løse disse problemer!

 

1. Et langsomt afløb

Et af de mest almindelige VVS-problemer er et langsomt afløb. Det kan skyldes mange ting, men som regel er det, fordi der er noget, der blokerer afløbet. For at løse dette kan du prøve at bruge en stempel eller en afløbsslange til at fjerne blokaden.

 

2. Et tilstoppet toilet

Et andet almindeligt VVS-problem er et stoppet toilet. Det skyldes normalt, at en genstand er blevet skyllet ud i toilettet og nu blokerer afløbet. For at løse dette problem skal du fjerne genstanden fra afløbet.

 

3. En utæt vandhane

En utæt vandhane er et andet VVS-problem, som er forholdsvis let at løse. Du skal blot stramme hanen, indtil lækagen stopper.

 

4. En tilstoppet vask

En stoppet vask skyldes normalt, at madrester eller andre genstande skylles ned i afløbet. For at fjerne en tilstoppet håndvask skal du fjerne det tilstoppede materiale fra afløbet.

VVS

Flere VVS-problemer derhjemme

 

5. Et utæt rør

Et utæt rør er en andet VVS-problem, der er relativt let at løse. Du skal blot lukke for vandtilførslen til det utætte rør og derefter ringe til en blikkenslager for at få det ordnet.

 

6. Et sprunget rør

Et sprunget rør er et VVS-problem, der kan være ret alvorligt. Hvis du har et sprunget rør, skal du lukke for vandforsyningen til det berørte område og derefter ringe til en blikkenslager for at få det repareret. Her kan du prøve at kontakte https://www.trvvsteknik.dk/ 

 

7. Et frosset rør

Et frosset rør er et andet VVS-problem, som kan være ret alvorligt. Hvis du har et frosset rør, skal du lukke for vandtilførslen til det berørte område og derefter ringe til en blikkenslager for at få det repareret.

 

8. Et tilbagestrømningsproblem

Et tilbagestrømningsproblem er et andet VVS-problem, som kan være ret alvorligt. Hvis du har et tilbagestrømningsproblem, skal du ringe til en blikkenslager for at få det repareret.

 

9. Et problem med en vandvarmer

Et problem med en vandvarmer er et andet VVS-problem, der kan være ret alvorligt. Hvis du har et problem med en vandvarmer, skal du ring til en blikkenslager for at få det repareret.

 

10. Et problem med kloakken

Et problem med kloakken er et andet VVS-problem, som kan være ret alvorligt. Hvis du har et problem med kloakken, skal du ringe til en blikkenslager for at få det ordnet. Dette er blot nogle af de mest almindelige VVS-problemer, som man ofte støder på i hjemmet.

More articles