5 gode råd til busturen

03 December 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Skoleudflugt? Dagstur med pensionistforeningen? Længere busrejse? Turistkørsel med busser kan bruges til mange ting. Du kan booke en bus til næsten et hvilken som helst formål.

Men hvor finder du lige et godt busfirma, der tilbyder turistkørsel? Hvad skal du huske, når du arrangerer turen? Læs med her og få gode råd til at arrangere din bustur. 

5 gode råd til busturen

En bustur kan være omfattende, både lange og korte ture. Det kan være, at du har en hel flok børn med, du skal holde styr på. Det kan også være, at I skal ud på en lang bustur. Uanset hvad busturen går ud på, så har vi samlet en række gode råd, der skal få turen til at forløbe lidt lettere.

1. Planlæg turen, stop og pauser

Drejer det sig om en skoleudflugt eller turistkørsel, hvor I skal ud og se flere ting på én dag? Det er en god idé at få planlagt stop, rute og hvornår der skal være pauser. Husk at gøre chaufføren opmærksom på planen.

2. Book bussen på forhånd og i god tid

Bussen skal selvfølgelig bookes i god tid, så I er sikre på at kunne få en turistbus på den pågældende dag. Læs mere her om at booke bus til turistkørsel: http://fjerritslev-busserne.dk/

3. Gør busreglerne klare for dine medrejsende 

Det er en god idé at hjælpe buschaufføren lidt. Som ansvarlig for din gruppe bør du derfor gøre alle i bussen opmærksom på de forskellige regler. 

4. Hav en ansvarlig person, der tæller alle op

Det er aldrig sjovt at glemme nogen. Derfor giver det god mening at have en ansvarlig, der tæller alle op efter hvert stop på turen. 

5. Husk pude, tæppe og behageligt tøj (til længere busture)

Lange busture kan være hårde. Men der er flere ting, der kan gøre dem lidt mere behagelige. En god nakkestøtte til når du skal sove. Eller tæppe til kørsel om natten, hvor der kan blive koldt i bussen.

More articles