Du kan søge om online lån til dækning af uforudsete udgifter

19 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er budgettet stramt og penge små i en periode, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med at du har en dårlig økonomi eller mangler evne til at forvalte dine finanser. Vi kan alle sammen komme ud i tørkeperioder, hvor kistebunden er nået og kassekreditterne er maxet ud.

Det betyder ikke, at du har et hæmningsløst over forbrug eller ikke formår at sætte tæring efter næring – eller spare op til dårlige tider. En økonomisk ”dry spell” kan være forårsaget af uforudsete udgifter og begivenheder, som kræver en særlig økonomisk indsats. Og når først opsparingen er brugt op, skal der ikke mere end én ny udgift til før læsset vælter.

Tag et online forbrugs lån og få dækning for dine udgifter

Visse ting kan bare ikke vente til økonomien er på fode igen. Reparation af en knækket tand, udskiftning af en kritisk reservedel til bilen eller indkøb af et nyt køleskab fordi det gamle er stået af er alle eksempler på begivenheder, som kræver økonomisk dækning lige her og nu.

En ødelagt tand kan ikke lige vente til om et par måneder, når der går penge ind på kontoen igen. Familiens transport kan ikke på magisk vis pludselig varetages ad anden vej indtil der bliver råd til at fikse bilen. Og selv om det er koldt i Danmark i vintermånederne, er det stadig ikke forsvarligt at opbevare let fordærvelige madvarer på terrassen indtil der bliver råd til et nyt køleskab.

Derfor har du muligheden for at optage et online lån uden ventetid. Når du ansøger om et lån hos Ikano Bank, får du hurtigt svar på din ansøgning – og pengene ind på kontoen kort tid derefter. Ved hjælp af Ikano Banks låneberegner får du et solidt overblik over samtlige udgifter i forbindelse med lånet baseret på låne beløbet, løbetiden og afdragenes størrelse og frekvens.

Læs mere om at låne penge online på ikanobank.dk

More articles