Skab forandring og start med dit udseende

10 March 2020 Mette Nielsen

editorial

Synes du tingene står stille, og har du brug for at der sker forandringer, hvorfor så ikke starte med dig selv og begynde at tage hånd om dit udseende. Når først du har gjort lidt ud af dig selv, er det nemmere at komme videre derfra.

Det kan være nemt at blive fanget i hverdagen og mene at tingene er træls. Sådan har de fleste mennesker det, og ind imellem er det ikke meget, der skal til for at skabe forandring. Nyt hår, en dag med selvforkælelse, en ansigtsmaske, ny creme eller noget helt andet kan ind imellem være en god begyndelse for videre forandring.


Hvad har du brug for?
Spørg dig selv, hvad du har brug for, så du igen kan finde lidt glæde eller overskud ved hverdagen. Søg eventuelt efter inspiration lige her, så du kan få ideer til dit nye “projekt selvforkælelse.”

Når du har fundet ud af, om du trænger til nyt tøj, nyt hår eller noget andet, så er det bare med at komme i gang. Brug tid på at finde frem til det helt rigtige og sæt tid at til dig selv. Giv dig selv lov til at blive forkælet, og så vil du straks mærke overskuddet komme tilbage.

Det er måske en anelse skørt, at en tur til frisøren kan skabe forandring. Men det er faktisk tilfældet, selvom du måske tænker, at det jo bare er nyt hår. Ja, det er på overfladen nyt hår, men det er måske også den nødvendige energi eller glæde, som kan få dig til at smile, grine og få lyst til også at forandre andre ting. Nyt hår der får dig til at føle dig bedre tilpas og derfor have gejsten til også at forandre andre ting i til tilværelse. Det er da i hvert fald et forsøg værd. 

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

More articles