Går festen til en succes med mad ud af huset

19 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Det er sjovt at holde fest – men det er også hårdt arbejde. Når der skal holdes fest hjemme i privaten skal der fremskaffes stole og borde så gæsterne kan sidde ned. Der skal måske oven i købet lejes et telt eller en pavillon til haven. Der skal være 100% styr på alt hvad der hedder glas, bestik og service. Og sidst, men absolut ikke mindst, skal der kokkereres i stor stil.

Du kan roligt regne med at skulle bruge mange dage på dette projekt. I hvert fald såfremt du regner med invitere mere end et dusin gæster. Bespisning af mange mennesker kræver en hel del forberedelse og planlægning. Foruden indkøb i større mængder skal råvarerne også tilberedes og anrettes. Det kan godt koste rigtig mange timer – måske endda flere dage – i køkkenet.

Du skal overveje hvorledes du har tænkt dig at opbevare såvel råvarer som de færdig tilberedte retter. Og så skal du belave dig på at tilbringe store dele af festdagen i køkkenet.

Let arbejdet til festen med mad ud af huset

Hvis du ønsker at kunne socialisere med gæsterne på den store dag kan du i stedet med stor fordel vælge at bestille mad ud af huset. Når du bestiller mad ud af huset skal du kun tænke på at vælge de rigtige retter. Du kan selv bestemme om du ønsker menuer til tallerken servering eller fad servering, eller om du hellere vil opstille en tag selv buffet.

Hos Kokken & Jomfruen kan du bestille alle typer mad ud af huset til det antal kuverter du ønsker. Du finder utroligt mange variationer over temaet festmad hos Kokken & Jomfruen. Du kan vælger iblandt et stort udvalg af fast sammensatte menuer, eller du kan selv komponere din egen menu.

Kokken & Jomfruen er leveringsdygtig i alle former for mad ud af huset, her under brunch. Se dem alle på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

More articles