Hvilken bh størrelse passer bedst til dig

06 April 2021 Maya Hindsberg

editorial

Bh’en er en vigtig del af kvinder eller andre personer med brysters garderobe. Den kommer i et utal af farver, former, modeller og meget mere og har endda ofte også forskellige formål alt efter hvilken type bh, man vælger. Fælles er dog ofte, at de har til formål at støtte brysterne, fremhæve dem, gøre dem større eller at udfylde praktiske formål i forbindelse med sport eller amning.

Derfor vil dagligdags bh’er ofte skulle være både praktiske og behagelige at have på, men det holder dem dog ikke fra at kunne have smukke designs. Vigtigst for bh’en er dog, at man har den rigtige størrelse og model til ens bryster. Derfor er det bedste du kan gøre, at sikre, at du finder den rigtige størrelse bh til dig. Du kan godt tage din egen størrelse der hjemme, hvis du køber ting online på f.eks. love-lingeri.dk, men du kan også opsøge en butik og få hjælp.

Find din størrelse

Når du skal købe lingeri på nettet især, skal du selvfølgelig gå med den størrelse, du normalt køber, hvis du ved den passer. Når det er sagt, kan det altid godt betale sig at kigge på de individuelle størrelsesguides på hjemmesiderne. De kan nemlig variere. Uanset hvad, så er målebåndet din bedste ven. Du starter med at måle din omkreds lige under brystet, og så skal du sikre dig, at det hverken sidder for stramt eller for løst. Som tommelfinger regel skal du kunne få to fingre ind under bh’en og stykket mellem brysterne skal helst sidde tæt til kroppen.

Når du skal finde skålstørrelsen, så skal du vide, at bryster kan variere meget fra kvinde til kvinde, hvilket er grunden til at det er vigtigt at finde den rigtige skålstørrelse. Det gør du ved at tage en bh på og måle omkredsen henover stedet, hvor brysterne er størst. Derefter trækker du dette mål fra dit første mål og finder et skålstørrelsesskema.

More articles