Postkassemoduler til etage ejendomme

17 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

For snart flere årtier siden blev det ved lov påbudt boligforeninger i etage ejendomme at opsætte beboernes postkasser i en samlet blok i stue – eventuelt mezzanin – plan. Dette tiltag skulle sikre, at postbude og reklame bude ikke skulle slides op ved hver dag at skulle bestige de mange trapper. Og dette første til en stigning i efterspørgslen på de smarte postkassemoduler til montering i opgange.

Hvor kan jeg finde postkassemoduler til min ejendom?

Står du for at vedligeholde og forbedre ejendommens opgange og fælles arealer, er det sikkert også dig, som er ansvarlig for de opsatte postkasser. Hvis du synes, at de eksisterende postkasser eller postkassemoduler trænger til en udskiftning – måske som følge af slitage, eller fordi de ikke passer ind med opgangens stil og decor – kan du hos Vikingposten finde flotte og stilfulde modul postkasser som kan tilpasses til din ejendom.

Postkasser til modul opsætning hos Vikingposten fås i flere forskellige farver, mål og udformninger. De to klassiske modeller er de lave, men dybe, modul postkasser, som egner sig godt som fritstående postkassemoduler, og så de høje postkasser, som er knap så dybe, og ligner almindelige postkasser som vi kender dem fra villaveje og parcelhus kvarterer.

Disse modul postkasser egner sig fint til eksempelvis opgange, hvor der ikke er så meget plads, idet de ikke stikker så langt ud i rummet. Høje modul postkasser kan også sagtens indbygges i væggen, hvorved de optager endnu mindre plads.

Hvem kan hjælpe med at sætte mine postkassemoduler op?

Vikingposten er leveringsdygtig i postkassemoduler med op til seks postkasser samlet i hvert modul. Dette giver dig stor frihed og fleksibilitet i forhold til opsætning af dine nye postkassemoduler. Du kan selv ved hjælp af det rette værktøj og lidt håndværksmæssig snilde montere de smarte postkassemoduler – eller du kan bede Vikingposten om at være behjælpelig på den front.

Du se alle postkassemoduler på Vikingposten.dk

More articles