Få de smukke trægulve igen med en grundig gulvafslibning i Hvidovre

06 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Dine originale trægulve er et aktiv for din bolig – også selv om du har forsømt dem i lang tid, og de derfor er blevet lidt triste i overfladen. Derfor bør du virkelig tænke dig om en ekstra gang, inden du enten rykker trægulvet op og erstatter det med et nyt, dækker det til med linoleum eller klik parket, eller overhælder det med epoxy, mikro cement eller beton, hvilket er meget moderne i disse dage. Modeluner kommer og går, men træværk består – i hvert fald hvis skaderne og skønhedspletterne i træværket kun er overfladiske. Er det tilfældet, kan du genskabe et smukt og ensartet trægulv med en grundig gulvafslibning. Du vil blive overrasket over, hvor lækkert dit trægulv kan blive, når den slidte overflade er slebet væk – og hvor lækker en afsmittende effekt, et nyslebet trægulv har på resten af rummet.

Hvornår skal jeg vælge en gulvafslibning?

Hvis dit trægulv kun er præget af overfladisk slid, som for eksempel pletter og skjolder fra spildte væsker, småskrammer og ridser, kan du opnå særdeles flotte resultater med en professionel gulvafslibning. Du vil vide, hvornår det er på tide med en gulvafslibning, når du ikke længere synes, at du kan få gulvet rent og pænt med en almindelig gulvvask. Når først snavset sidder fast i træets overflade, skal det nemlig slibes bort. Og så bør du kontakte en professionel fagperson med speciale inden for behandling af trægulve.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvmand?

En erfaren gulvmand vil hurtigt kunne vurdere, hvor meget – eller lidt – det er nødvendigt at slibe af gulvets overflade for at få træværket til at fremstå levende og ensartet, som var gulvet helt nylagt. Din gulvmand har de bedste forudsætninger for at opnå et smukt resultat, og kan tilbyde kvalificeret vejledning i forbindelse med efterbehandling og pleje af dit trægulv. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-hvidovre/ 

More articles