Gulvafslibning i Hillerød? Vælg en professionel fagperson til jobbet

02 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Har du trægulv i dit hjem, er du sikkert klar over, at sådan eet kræver en del pleje. Især hvis dit trægulv er behandlet med lud, sæbe eller olie, som er de tre mest anvendte ikke forseglende behandlinger. Trægulve, som er behandlet med lak eller maling, er forseglede i overfladen, og kræver ikke den store pleje. Et sæbebehandlet trægulv er dog en anden snak. Ved en sæbe behandling lysnes træværket til en utroligt smuk, hvidlig tone, som giver gulvet en helt særlig udstråling.

Sæbebehandlede trægulve er utroligt populære, da de kan lyse hele rum op, og passer rigtig godt ind i den skandinaviske design linje, hvor træværket virkelig kommer til sin ret. Men samtidig kræver sæbebehandlet træ rigtig megen pleje i form af hyppig vask med særlig sæbe, som går ind og danner en beskyttende hinde i træets overflade. På den måde beholder et sæbebehandlet gulv sin flotte lyse tone, samtidig med at overfladen bliver silkemat og nærmest blød af betræde.

Et forsømt trægulv er et grimt trægulv

I en travl hverdag kan det godt være svært at finde tiden til at passe og pleje trægulvet over hele boligen hver eneste uge. Desværre sker der hurtigt det, at trægulvet bliver sårbart, når det bliver slidt – og dette sker i et hurtigt tempo, så snart du blot har forsømt få gulvvaske. Det øjeblik, du oplever, at du ikke længere kan fjerne pletter fra kaffe og rødvin, samt at der er begyndt at opstå grålige slidspor, der hvor gulvet hyppigst betrædes, er det for sent at prøve at genskabe den beskyttende sæbe hinde. Den eneste måde, hvorpå dit gulv kan få sin glans og charme tilbage, er ved en gulvafslibning.

Vælg en professionel gulvmand til udførelse af gulvafslibning

Til denne opgave gør du klogt i at vælge en professionel gulvsliber med årevis af erfaring inden for faget – og du kan finde ham på gulvkanonen.dk

More articles