Nogle gange bliver det nødvendigt med en omfugning

17 May 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan virkelig være irriterende at indse, at man har gjort noget forkert, om det så er bagefter, man er færdig med noget, eller man pludselig indser halvvejs, at man har gjort noget grundigt galt, som man ikke kan rette op på på anden vis, end man skal starte forfra.

Man bander og forbander sig selv til helvede i et godt stykke tid og ser det bare for sig, hvordan det sidste mange timer – og måske dage, hvis det er et stort projekt – er blevet spildt, fordi man ikke lige tænkte sig om.

Var der så bare tale om et uheld eller lignende, så var det da ærgerligt, men man ved så godt, at det ikke var ens fejl.

Når man så er kommet lidt ned på jorden igen, så ved man godt, at der ingen vej er udenom, end at man starter forfra, specielt hvis der netop er tale om noget fugearbejde, som vi lagde op til i introduktionen til denne artikel i overskriften.

For det er jo næppe et hobbyprojekt, som man er kommet til at ødelægge, man så lægger væk og tager frem igen, når man tålmodigheden til det – hvis den nogensinde kommer igen.

Det her er jo nok noget vigtigt noget, hvor man er ved at renovere eller opføre noget i ens hjem eller et andet vigtigt sted, hvorfor man er nødt til at ændre dette til det bedre, hvis man skal gøre boligen brugelig og beboelig.

Man kan så tænke, at når man nu har fejlet en enkelt gang, så har man måske fået nogle lærepenge ud af det og kan gøre det bedre næste gang.

Men måske indser man netop, at man ikke evner at klare denne opgave med omfugning, hvorfor man bliver nødt til at hyre nogle professionelle til at hjælpe en, så det ikke går galt igen.

Det kunne så være https://www.mjofacdeudkrads.dk/ 

More articles