Kom misfarvninger og skrammer til livs med emaljering af badekar

14 August 2019 Astrid Pedersen

Et badekar i eget badeværelse er din direkte genvej til skønne og afslappende wellness oplevelser. Hvis du elsker i ny og næ at forkæle dig selv med et ophold på en spa klinik eller på et luksus hotel med adgang til sauna, dampbad, jacuzzi og lignende, vil et badekar kunne give dig wellness i hverdagen – og det til langt under prisen på et af de før nævnte ophold!

Skab spa stemning og atmosfære i dit eget badeværelse

Er du så privilegeret at have adgang til et nogenlunde rummeligt badekar i god stand, skal der ikke særlig meget til førend du kan nyde afstressende luksus inden for dit eget hjems fire trygge vægge. Et solidt skud aromatisk olie eller blødgørende badesalt i det lune vand og lidt dæmpet belysning – eventuelt i form af levende lys på badekars kanten – samt blid musik på anlægget, og så har du faktisk din helt egen hjemmespa!

Det koster kun en brøkdel af entréprisen hos en spa klinik. Og så er der ingen andre end dig selv, som bestemmer længden på – og hyppigheden af – dine ”spa besøg”. Med et badekar kan du stresse af og geare ned lige så ofte som du ønsker. Og så sover man fantastisk efter et langt, varmt og velduftende karbad.

Ny emalje – når badekarret skal være lækkert og indbydende

Er dit badekar efterhånden så slidt, at du ikke rigtig har lyst til at nedsænke dit luksuslegeme deri, er der til alt held hjælp at hente hos en badekarsmaler. En badekarsmaler er en håndværker med speciale i istandsættelse og restaurering af badekar, hvis emalje er mærket af tidens tand.

Er dit badekar således plettet, misfarvet, og ridset i emaljen, kan en badekarsmaler hurtigt fikse det. Inden for et døgn har du et flot og skinnende badekar, som står som nyt! Læs mere på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/ 

More articles