Find det rette webhotel i Danmark eller udlandet

19 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis din virksomhed skal have et digitalt visitkort eller på anden måde være repræsenteret på det store internet har du brug for et website som er hostet af en stabil udbyder. Dette gælder også hvis du ønsker at sælge virksomhedens produkter gennem en webshop.

Du bør således gå på jagt efter en løsning som kan opfylde dine behov for webhosting – eventuelt et såkaldt webhotel.

Skal jeg vælge webhotel Danmark eller et internationalt webhotel?

Når du står for at skulle vælge hvilken udbyder som skal lægge server til din hjemmeside eller webshop er det en god idé at lave lidt research.

Der er fordele og ulemper forbundet ved at vælge henholdsvis et dansk eller et udenlandsk webhotel. Den primære fordel ved at vælge at lade sit website hoste i udlandet er umiddelbart prisen. Mange internationale hosting udbydere tilbyder webhotel løsninger til meget lave priser.

Det er nemt at lade sig friste. Men du bør vide hvad du går ind til. Selv om der er gode support muligheder på et udenlandsk webhotel vil denne som regel være på engelsk. Det er ikke alle support medarbejdere som taler sproget helt flydende. Du vil samtidig ikke være garanteret samme sikkerhed på en udenlandsk server som på en dansk en af slagsen.

Du kan risikere at serveren bliver blokeret, måske fordi der ligger andre websites af tvivlsom karakter. Og du vil under alle omstændigheder få en hurtigere load tid hos danske klienter hvis dit domæne er placeret på en server på dansk grund.

Dette kan have stor betydning for SEO (Search Engine Optimization). Og så får du såvel vejledende kundeservice som efterfølgende support til din webhosting løsning på dansk.

Hvor kan jeg blive klogere på webhotel løsninger?

Hvis du ønsker yderligere information om de bedste webhoteller i Danmark kan du læse videre i den online blog på webhotel-guiden.dk

More articles