Find din nye vikar hos et professionelt vikarbureau

12 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal du bruge en midlertidig medarbejder? Så prøv et vikarbureau.

Hvilke medarbejdere kan jeg finde hos et vikarbureau?

Når du allierer dig med et professionelt vikarbureau er der faktisk nærmest ingen grænser for hvilken slags medarbejdere du kan finde. Et vikarbureau vil kunne hjælpe dig med alt fra en afløser som kan træde til med dags varsel til ugelange vikariater og længerevarende ansættelser.

Hvis du kun har behov for en vikar i et ganske kort tidsrum kan du sagtens indgå en aftale med vikarbureauet desangående. Og skulle du være blevet så glad for din nye midlertidige medarbejder at du ønsker at fastansætte ham eller hende kan du helt sikkert godt få en aftale i stand med dit vikarbureau.

vikarbureau

Find medarbejdere fra alle fagområder hos et vikarbureau

Et vikarbureau vil typisk være specialiseret inden for en eller flere faggrupper eller brancher. Du kan finde vikarbureauer som tilbyder medarbejdere inden for pleje og sundheds sektoren, lige som mange vikarbureauer udelukkende tilbyder vikarer til rengøring og service.

Et stort område inden for vikar branchen er håndværk og industri. Hvis du har brug for dygtige fagfolk på midlertidig basis, eventuelt til at udfylde hullerne i din medarbejder stab i en bestemt sæson eller til udvidelse af samme i forbindelse med et projekt, kan du finde hvad du søger hos det danske vikarbureau DK Vikarservice ApS.

DK Vikarservice ApS er leveringsdygtig i alt fra tømrere, murere, snedkere og malere til autoriserede fagfolk så som VVS’ere, elektrikere og el installatører. Du kan også finde såvel special arbejdere som ufaglærte arbejdere hos DK Vikarservice ApS, som igennem mange år har leveret stabile og kompetente vikarer til bygge og anlægsbranchen samt industri, produktion og lager.

Klik ind på DK Vikarservice ApS hjemmeside dkvikarservice.dk hvor du kan læse meget mere om dine muligheder for at hyre en eller flere vikarer.

More articles