At gøre rent med tæpperens med tanke på miljøet

20 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan ofte føre til en diskussion om, hvor mange kemikalier man egentlig har brug for at have stående, når snakken falder på rengøring.

Kemikalier gider man jo ikke af den sammensatte art, der ikke har noget naturligt i sig, stående for meget af i det private, men det finurlige er, at når snakken så falder på det at gøre rent i for eksempel et firma, så har man ikke samme forholdsregler, men ser mere på, at det skal gøre omgivelserne rene så godt som muligt – uanset hvor usundt det er!

Men i det private går man efter naturlige kilder til at gøre rent, om det så foregår udenfor, hvor man som eksempel kan hive ukrudtet op ved håndkraft, så rødderne ikke spirer op igen, eller man kan bruge skadelig round-up, som virkelig er effektivt at fjerne ukrudt med, men som ikke er særlig godt for miljøet.

Kunne man bare gøre alt rent med vand, så ville alting være så nemt. Så kunne man drikke det samme “rengøringsmiddel” til at slukke tørsten med, som man gjorde rent med.

Dog er der jo en grund til, at der bliver forsket i, hvilke komponenter man skal sammensætte for at komme skidt til livs, om det så er ved opvask, rengøring eller tæpperens.

Man lader jo ikke tæpperens stående frit fremme, uåbnet, så det kan vælte, eller børn eller dyr får fat i det, så de kan indtage det.

Der er jo en grund til, at visse typer af tæpperens er fremstillet således, at de har et sikkerheds-skruelåg på sig, som det kræver lidt kræfter og snilde at åbne.

Den slags tæpperens er nemlig ikke sundt at indtage, det er ligefrem skadeligt at gøre – men det er så virkelig også effektivt at rense tæpper med!

Hvis du for resten leder efter noget godt og effektivt tæpperens, så skal du blot søge her: https://www.chemdry.dk/

More articles