Få udskiftet dine vinduer med hjælp af det diamantbor

10 May 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du planlægger at få udskiftet dine vinduer med nogle nye og de nye ikke har samme størrelse som de gamle, eller du også gerne vil have en ny havedør ud til haven kan du med fordel finde en håndværker der udskifter vinduerne ved hjælp af et diamantbor. 

En diamantboring lyder meget dyrt og sofistikeret, men har intet med de diamanter man ellers ses på mange kvinder. De diamanter der bruges til blandt andet diamantbor er kunstig fremstillet diamanter og langt højere end de naturlige diamanter.

Udskiftning af vinduerne

Fordelen ved at benytte sig af et diamantbor er at det udskære med millimeter præcision, hvilke er en kæmpe forde,l når de nye vinduer skal sætte ind. Hullet skal jo ikke være meget større end vinduerne for at man står med et stort problem. Samtidig er det en metode som ikke sviner, så man slipper for at skulle gøre hovedrent efterfølgende. Sidst men ikke mindst, ryster huset ikke, som hvis man bruger et slagbor og husets fundament risikere ikke at gå i stykker. Præcisionen foregår ved at man sætter bordet fast, så det ikke kan ryste og derfor ikke kan flytte sig. 

Diamantboring og skæring kan benyttes mange steder

Diamantboring bruges ikke kun når der udskiftes vinduer, det kan også bruges hvis der skal lægges gulvvarme, lægges kabler og nye elledninger. Et diamantbor kan skære igennem beton, træ, granit, sten og fliser. Derfor er det også velegnet indenfor faggrupper som brolæggere og murer, der lægger nye fliser på badeværelset eller. Et diamantbor kan nemt og på millimeter skære fliserne ud så de passer perfekt. Det betyder at der skal bruges langt færre fliser, da der laves færre fejl eller fliser der flækker og færre fliser betyder i sidste ende en billigere pris på det udførte arbejde. Det samme gør sig gældende hos en brolægger, der lægger fliserne i din indkørsel. 

More articles