Hvordan vasker man vinduer korrekt?

08 March 2022 Steffen Hansen

editorial

Hvis man skal have en god vinduespudsning uden striber og skidt, så kræver det også at man udfører det korrekt. Man bør også undgå at bruge vand med et højt kalk indhold, og det er der typisk når vandet kommer fra vandhanen.

Hvis man ikke har mulighed for at købe vand i sin nærmeste dagligvare butik, så kan man tilsætte eddike i sin vand blanding. Hvis du ønsker at vide mere omkring hvordan du vasker dine vinduer korrekt, så kan du læse med i teksten her.

Vinduespudser Egå

Bevæg skraberen i en bevægelse

Før man begynder på at vaske vinduerne er det en god ide at vaske karmen grundigt. Det er meget vigtigt at man bevæger sin skraber i en rigtig bevægelse for at man også opnår et godt resultat. Herefter så sørg for at overlappe i de områder, som der allerede er skrabet, så at man undgår striber, i mens du skraber er det vigtigt at tørre overskydende vand væk med skraberen og du bør også skifte vandet løbende når det bliver beskidt.

Start i venstre hjørne og skrab som et omvendt S

Man skal altid starte i venstre hjørne og derefter skrabe i et omvendt S, så der ikke kommer vand ud over hele ruden. Det er sådan set uanset om man vasker større eller mindre vinduer, også selvom vinduet er delt op.

Afslut med en tør klud

Til slut bør du tørre det sidste af med en tør klud eller viskestykke til at tørre toppen, kanterne eller bunden af vinduet.

Kontakt din nærmeste vinduespudser

Hvis du ikke har tid eller forstand på dette kan du også meget let finde en der udbyder dette, du kan derfor bare søge online efter en vinduespudser. Du kan for eksempel søge på “vinduespolering i århus” og så vil der dukke en masse muligheder op for det angivne område.

More articles