Ansigtsbehandling i København hos professionel kosmetolog

12 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er din hud blevet lidt træt og mat i overfladen? Har du tendens til tilstoppede porer og hårsække, som giver røde knopper og uappetitlige bumser i panden, omkring næsefløjene på hagen og langs kæbelinjen? Er din teint ujævn og misfarvet – og er du skæmmet af hudorme og talgknopper?

Så er det nok på tide med en grundig ansigtsbehandling med peeling og dybderens, som kan gøre dit ansigt sundt og friskt at se på igen.

Hvad sker der ved en ansigtsbehandling?

En professionel ansigtsbehandling vil typisk begynde med en hudanalyse, hvor kosmetikeren eller kosmetologen tager din ansigts hud i øjesyn. Huden vil blive bedømt på sin elasticitet, og behandleren vil vurdere, hvorvidt du har tendens til fedtet, tør eller sensitiv hud. Hudens fugtigheds niveau vil ligeledes blive bestemt, og du vil blive bedt om at gøre rede for, om du har nogle allergier, eller tager nogen former for medicin.

Denne analyse foretages for at kosmetikeren eller kosmetologen kan sammensætte den optimale behandling til dig. Hernæst vil afrensningen begynde. Mange behandlere vælger at bruge damp, som åbner porerne, og gør dybderens processen nemmere, ved hjælp af damp kan man nemmere fjerne hudorme og andre urenheder fra huden. Og med en efterfølgende peeling vil huden åbnes op, således at de plejende og fugtgivende produkter nemmere kan sluses ind.

Du vil sandsynligvis få lagt en særlig maske, som skal sidde på i omkring ti minutter. Alt efter din hudtype vil denne maske have fugtgivende, rensende eller dulmende egenskaber. Når masken er fjernet, vil din behandler sørge for, at du får den rette olie, serum eller creme i ansigtet, så huden holder sig spændstig og fugtmættet.

Hvor får jeg den bedste ansigtsbehandling i København?

Er du bosiddende i København, kan du med fordel tjekke Hayat Hair And Beauty ud for et godt tilbud på en ansigtsbehandling. Læs mere på Hayathairbeauty.dk

More articles