At vælge en maler kan være svært

19 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Leder du efter en dygtig håndværker, der kan ordne dit projekt? Hvilke faktorer man skal prioritere, når man søger efter et malerfirma, er ikke let at vide. Af denne årsag, har vi forfattet en oversigt med 3 gode råd til dig, der skal ud at finde et firma.

Få priser fra flere firmaer

Det er altid en god idé at få mere end et bud på arbejdet, i forbindelse med at løse opgaven, som du skal have klaret. indsamler du mere end et tilbud, får du på samme tid mulighed for at skabe dig et overblik, over de forskellige firmaers priser. Når du indhenter flere bud på opgaven, nedsætter du samtidig chancen for at du ender med at betale mere end du burde. I sidste ende ville det være en skam, når man tænker på at man kunne have fundet et mere kvalificeret og billigere firma.

Anbefales maleren af andre?

Før du hyrer et malerfirma, skal du lave den obligatoriske research først. Hvis du ønsker at være forvisset om at de valgte malervirksomheder, har de evner til din opgave, så bør du læse reviews om vedkommende. Stort set alle malere er på internettet nu om dage og det gør det nemt for vedkommende, at skrive sig selv bedre end de måske er. Det forholder sig dog ikke nødvendigvis sådan, i realiteten. Inden du træffer dit endelige valg, kan du med stor fordel læse anmeldelser som en del af din forundersøgelse.

Vi anbefaler, at du tager kontakt til malerkanonen.dk.

Er der behov for garanti?

Enkelte typer opgaver, kræver at man undersøger, om håndværkeren har en garantiordning. Skulle opgaven ikke være udført tilfredsstillende, eller oplever man komplikationer bagefter, så kan en forsikring være med til at beskytte jer begge. Det er derfor vigtigt, at du ved hvad du har ret til, hvis det skulle ske at malervirksomheden ikke lever op til den kontrakt der er indgået, og du har betalt for. Er du nysgerrig på hvad der er sandt eller falskt, kan du enten konsultere maleren selv, eller ringe til virksomheden.

More articles