Bestil en tid til akupunktur i København

07 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med smerter, allergi eller andre kroniske lidelser, som hæmmer dig i det daglige? Så skulle du prøve akupunktur.

Hvad sker der ved en akupunktur behandling?

Når du modtager akupunktur, vil du som regel ligge på et komfortabelt leje, hvor du rigtig kan slappe af. Din akupunktør vil spørge ind til dine problemstillinger, det vil sige hvad du ønsker af få behandlet.

Det er en god idé at fortælle behandleren alt om eventuelle smerter, skavanker, traumer og selvfølgelig de sygdomme du måtte have. Dette giver din akupunktør de stærkeste forudsætninger for at udføre en virkningsfuld behandling.

Akupunktur København

Din akupunktør vil dernæst sætte tynde nåle strategiske steder rundt omkring på di krop. Det kan for eksempel være i hovedbunden, på brystet, eller i dine hænder. Hvor nålene sættes kommer helt og holdent an på målet med din behandling.

Nålene er som nævnt meget tynde, så det vil ikke gøre ondt at få dem sat. Du vil muligvis kunne mærke en aktivering af musklen hvis nålen placeres i et triggerpunkt. Men ellers skal du bare slappe af, og lade nålene gøre deres arbejde.

Hvordan fungerer akupunktur?

Meningen med nålene er at løsne op for eventuelle blokeringer, som måtte være opstået i de energi baner som udgør dit legeme. Disse energibaner kaldes meridianer, og er kanaler for livsenergien, også kaldet chi eller qi.

Det er meningen at livsenergien skal kunne flyde frit i meridianerne. Er disse blokerede kan det give anledning til ubalance i legemet, hvilket medfører smerter, inflammation og sygdom.

Når akupunktør placerer nålene omkring de blokeringer, som måtte være opstået i dine meridianer, vil energien atter kunne flyde uhindret. På den måde får kroppen de ressourcer der skal til for at hele sig selv, og du vil efter blot få behandlinger kunne opleve en bedring i din tilstand.

Bestil tid til akupunktur på https://aku-punkturklinik.dk/.

More articles