Bestil festens brunch som mad ud af huset

09 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal du holde en eller flere fester eller hyggelige sammenkomster i løbet af sommeren eller efteråret? Så bør du overveje ar bestille mad ud af huset.

Med mad ud af huset sparer du rigtig meget tid og besvær. Du slipper for at svede over komfuret i timer eller dage forud for begivenheden. Og så er der mere overskud til at hygge om – og med – gæsterne.

Hvilken type mad ud af huset skal jeg vælge?

Ikke alle typer selskaber egner sig til en traditionel catering menu. Står du for at skulle afholde et arrangement i de tidlige dagtimer er en brunch eller en let frokost måske mere passende.

Det kan for eksempel være en barnedåb hvor den ceremonielle handling finder sted om formiddagen, og hvor festen af hensyn til dennes hovedperson som regel vil slutte relativt tidligt. Fejring af diverse sølv og guld bryllupper afholdes som regel også tidligt på dagen – og her vil brunch være et kæmpe hit.

Har du overnattende gæster efter din fest er det oplagt at servere en lækker morgenmad eller brunch for dem når de står op. Og en gang imellem har man bare ikke lyst til det store komfaldera som varer hele natten, men vil i stedet gerne fejre sin fødselsdag eller sit jubilæum med en lækker brunch for venner eller kolleger.

I så tilfælde er det oplagt at vælge at bestille brunch som mad ud af huset. Det kan godt lade sig gøre at finde et catering firma som leverer brunch ud af huset. Det er blot at lede de rette steder.

Hvor kan jeg bestille brunch ud af huset?

Hos Kokken & Jomfruen kan du bestille en rigtig god brunch ud af huset. Du kan vælge en traditionel brunch menu, eller du kan sammensætte denne efter dine egne ønsker. Læs mere på kokken-jomfruen.dk.

More articles