Bevar din ungdommelige skønhed med den rette hudpleje

07 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

At pleje sin hud på daglig basis behøver ikke at involvere diverse indviklede og komplekse ritualer. Du behøver heller ikke særligt mange forskellige produkter til formålet, lige som dine hudpleje produkter ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Det kan sagtens lade sig gøre at opretholde en god hudpleje rutine uden at vælte budgettet eller bruge mange timer derpå hver eneste dag. Du skal blot vælge de rette produkter til formålet.

Hvordan skal jeg tilrettelægge min daglige hudpleje rutine?

Om morgenen kan du for eksempel rense dit ansigt ved hjælpe af en vat rondel med rensecreme, og følge op med en blid toner eller en astringerende skin tonic alt efter hudens behov. Når huden er ren og pæn, er den modtagelig over for nærende og plejende serum, og dernæst en beskyttende dagcreme. Du kan vælge at bruge en BB creme, som er tilsat lidt farve, for at opnå en smuk og ensartet teint uden foundation. Og du bør altid vælge en dagcreme med uv filter, så huden er beskyttet imod solens stråler.

Inden du går i seng om aftenen, bør du på samme måde rense huden grundigt af. Som hovedregel bør du i videst muligt omfang undlade at bruge vand på huden, da vand er med til at udtørre hudens overflade og skabe ubalance i dens beskyttelse. En eller to gange om ugen kan du bruge en skrubbe creme med fine korn, eller måske frugt syre eller enzymer, som nænsomt peeler de afstødte hudceller af. Du bør følge op med en nærende og fugtgivende natcreme, så huden kan blive plejet og næret mens du sover.

Køb dine hudpleje produkter billigt online

Står du for at skulle forny din beholdning af hudpleje, kan du med fordel købe ind hos Sephora. Se det store udvalg af produkter til hudpleje på sephora.dk

More articles