Bevar din ydre skønhed intakt med den rette creme

17 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at bevare din hud sund og smuk? Så handler det om at tilføre huden næring gennem den rette creme.

Hvilken creme skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige cremer på markedet med et utal af forskellige ingredienser i varierende kombinationer. Der er således forskel på creme til uren hud eller fedtet hud, og så på creme som retter sig mod den tørre, irriterede, eller måske endda sygdoms plagede hud.

En creme til tør hud skal kunne tilføre huden næring og fugt uden at fedte den alt for meget til. Hvis din hud er irriteret skal du vælge en skånsom creme med få, men nærende, ingredienser. Det er vigtigt at din creme til irriteret hud er så ren og naturlig i sin opbygning som overhovedet muligt.

Er der for megen kunstig kemi i en creme kan du nemlig risikerer at den tørre og følsomme hud går hen og bliver irriteret. Og så er der ikke langt til udvikling af allergi og overfølsomhed.

Er skaden allerede sket, og slås du med atopiske hud lidelser så som eksem, udslæt, rosacea eller psoriasis, kan du faktisk med stor fordel bruge en creme som Vitacreme B12.

Vitacreme B12 indeholder nemlig ikke blot udelukkende naturlige ingredienser, men også en række stoffer som kan hjælpe huden med at regenerere og dermed lettere komme sig over udbrud. Og med Vitacreme B12 kan du samtidig lette eventuelle gener i forbindelse med diverse hud problemer.

Hvordan kan Vitacreme B12 hjælpe mig?

Vitacreme B12 kan hjælpe dig med at dulme kløe og lindre smerter og svie fra den problematiske hud i løbet af et udbrud. Vitacreme B12 indeholder, som navnet måske nok antyder, vitamin B12 som er en aktiv spiller når det handler om hudens heling og genopbygning. Du kan købe Vitacreme B12 i den online shop på Vitacreme.dk

More articles