Brug af beskyttelse ved brug af facaderens

29 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man skal bruge facaderens, så skal man ofte bruge mange krumspring for at komme omkring med ens rensemidler, udstyr og meget andet, så man kan ende med at befinde sig i mange akavede positioner, hvis man da ikke får andre til at rense ens facader for sig i form af et firma.

Men man har måske valgt, at man selv vil rense ens husfacader med facaderens i Frederikshavn, fordi det er dér, man bor, og hvor man skal have gjort ens facader rene på ens egen bolig.

Man har så stigerne til det, hvis man skal højere op end stueetagen for at rense facaden, og selv ved en lav husfacade er man sjældent høj nok selv til at kunne komme helt omkring ved de små kroge.

Derfor har man også nogle børster, der måske kan forlænges for at nå derop, og er man virkelig smart, så er denne koblet til en højttryksrenser, som facaderensen kan løbe igennem, så det bliver fordelt ud spredt godt nok ud.

Nogle gange kan dette kombineres med vand og sæbe, hvis det bliver nødvendigt.

Selvom noget facaderens er skabt af naturlige mineraler, så skal man ofte bruge noget, der har en del kemikalier i sig, hvis man vil være sikker på, at det virkelig renser igennem.

Når man så, som nævnt, står i de der akavede positioner, så kan det nok godt tænkes, at man ender med at få en del facaderens på sig, specielt hvis man ikke er helt dygtig endnu til at gøre arbejdet nok effektivt.

Forhåbentligt er dette facaderens da ikke ætsende, men man vil nok gerne undgå at få det på huden og specielt i munden eller øjnene.

Så er man virkelig smart, så bruger man en kedeldragt som arbejdstøj, der holder tæt, man tager en lille maske på og måske nogle briller, men det skal ikke gøre, at man ikke kan se noget, eller man kommer i vejen for sig selv.

More articles