Dårlige betalere: sådan håndterer du dem

17 March 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Dårlige betalere er formentlig nogle, som ikke er til at undgå. Du har måske allerede selv oplevet, hvordan en betaling ikke er til at indkræve. Måske har du forsøgt på diplomatisk vis at kontakte firmaet, det drejer sig om, og måske er din indsats forgæves. I disse tilfælde kan man stå i lidt af et dilemma ift. hvordan man skal håndtere kunden. På den ene side har man en kunderelation, som man gerne vil værne om og bevare. Og på den anden side er man også afhængig af, at man får betaling for det arbejde, man udfører. I alle virksomheder er det nemlig et must, at man får betalinger til tiden, da man selv kan have udgifter forbundet med sit arbejde. Det kan både være til lønninger, husleje, lån m.m. som skal betales tilbage på. 

Heldigvis er der hjælp at hente, hvis ikke man selv kan lykkes med at få en betaling indkrævet. Denne løsning er et inkassofirma. 

Få hjælp fra et inkassofirma

Selvom det også kan virke voldsomt, at man får et inkassofirma til at tage over, så kan det ikke desto mindre være en utrolig effektiv tilgang. Du undgår nemlig selv at skulle tage dialogen med din kunde, og du kan frigøre tid til, at du kan arbejde på andet, som giver mere værdi i virksomheden. Her handler det naturligvis også om, at man får allieret sig med et dygtigt inkassofirma, hvis man gerne vil i mål med at få en faktura betalt. Man skal dog være opmærksom på, at det også koster at bruge inkassofirmaet – derfor kan det også være en overvejelse værd, hvor meget fakturaen lyder på – bare så mange ikke ender med, at det ikke giver mening at bruge et inkassofirma – for det er uheldigvis ikke altid, at man kan indkræve det, man er berettiget. 

Du kan også læse mere mere her omkring at håndtere dårligere betalere. Ellers kan du bliver opdateret på erhvervslivet her: https://b2bnyt.dk/

Tjek også disse sider:

https://b2bnyt.dk/
https://erhvervsbloggen.dk/
https://b2bblog.dk/
https://erhvervstips.dk/
https://biztips.dk/
https://ErhvervsManden.dk/
https://AltOmErhvervslivet.dk/
https://erhvervsnews.dk/
https://ErhvervsAgent.dk/
https://DanskErhvervsLiv.dk/
https://bizbiz.dk/
https://ErhvervsBloggeren.dk/

More articles