Danmarks smukkeste kursuslokaler og konferencecenter

05 april 2020 Astrid Pedersen
Danmarks smukkeste kursuslokaler og konferencecenter

Står du for at skulle afholde et kursus eller en work shop i virksomheds regi – og vil du gerne invitere dine medarbejdere ”ud af huset” i den forbindelse?

Så kan du med fordel vælge et kursus og konference center med mulighed for såvel afholdelse af møder i flotte og moderne lokaler som overnatning, spisning og hyggeligt socialt samvær. Og hvis dette kursus og konference center samtidig ligger placeret i naturskønne og inspirerende omgivelser, bidrager dette kun til den positive oplevelse.

Hvor finder jeg de smukkest beliggende kursus og konference lokaler i Danmark?

Svaret på dette spørgsmål er særdeles enkelt, for dem finder du i Sønderborg. Her ligger nemlig det historiske Sandbjerg Gods – et af de mest prominente kursus og konference centre i Danmark.

Sandbjerg Gods har siden midten af forrige århundrede været under Aarhus Universitets administration, og drives som en selvejende institution. De fredede bygninger tilhørende Sandbjerg Gods fungerer nu som kursus og konference center for såvel det akademiske miljø som for erhvervs livet og diverse kursus virksomheder.

Den utroligt idylliske beliggenhed gør Sandbjerg Gods til noget helt særligt, og anvendes ofte i forbindelse med team building og work shops af virksomheder, som ønsker at gøre noget ekstra ud af opholdet.

På Sandbjerg Gods er der rig mulighed for at gå lange ture i naturen, eller slappe af i de vel indrettede og hyggelige lokaler. Sandbjerg Gods er indrettet med såvel undervisningsrum og kursus lokaler i flere forskellige størrelser og udformninger som opholdsrum i form af spisestue, fjernsynsstue, herreværelse, kabinet, bibliotek og havestue, samt 105 sengepladser fordel på 74 lækre værelser.

Du kan, med andre ord, rigtig forkæle medarbejderne med et ophold på kursus og konference centeret Sandbjerg Gods, og samtidig få en god oplevelse med i bagagen.

Du kan læse mere om Sandbjerg Gods, og booke kursuslokaler, på sandbjerg.dk/da

Flere Nyheder