De bedste Excel kurser i København

27 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter et kursus, som kan gøre dig bedre rustet til at anvende Microsoft Excel i dit daglige arbejde? Så bør du kigge forbi 4D, som tilbyder en lang række af spændende Microsoft Excel kurser ved dygtige og erfarne undervisere – og til ethvert niveau og behov.

Kurser i anvendelse af Microsoft Excel for begyndere og avancerede brugere

Der er rigtig mange muligheder i Microsofts regnearks program Excel. Hvis du ofte anvender Excel, er du sikkert udmærket klar over, at du langt fra udnytter programmets fulde potentiale og alle de smarte funktioner, der gemmer sig bag menuerne.

Den danske kursus udbyder 4D tilbyder kurser i Excel på såvel helt grundlæggende niveau – Excel Grundlæggende – hvor du lærer de helt basale funktioner i Excel at kende. Med udgangspunkt i opbygning af dit Excel ark og en indføring i håndtering af rækker og kolonner samt funktionerne Søg- og erstat og Udvidede kopierings muligheder får du et solidt fundament for videre udvikling af dine færdigheder. Du vil lære om anvendelse af formler i Excel, som du kan bruge igen og igen – og du vil blive præsenteret for mange opgaver, som du selv skal løse, for der igennem at opnå et udvidet kendskab til platformen.

For mere avancerede brugere med specifikke behov tilbydes målrettede kurser i de mere komplekse problemstillinger, til hvilke Excel kan bruges som redskab. Et eksempel er kurset Excel VBA Programmering, på hvilket du lærer om de grundlæggende principper i programmeringssproget Visual Basic for Applications. Dette er særdeles anvendeligt, hvis du arbejder med strukturering af større data mængder, især fordi du samtidig lærer at styre processen ved hjælp af dit Excel regneark, så det passer til dine egne arbejds rutiner.

Du kan læse meget mere om de spændende Microsoft Excel kurser København på 4D.dk – og tilmelde dig selv eller dine medarbejdere i dag.

More articles