Derfor skal du vælge en murermester der er godkendt af Dansk Byggeri

19 January 2020 Silje Hansen

editorial

En murermester i dag kan hjælpe med mange forskellige opgaver. Deres fagområde dækker ret bredt, hvorfor du kan få hjælp til flere projekter i hjemmet eller i virksomheden. En murermester er dog kendt for at være ekspert inden for badeværelser og køkkener, hvorfor du altid bør vælge en murer til disse slags opgaver. En murermester kan også hjælpe med renovering, tilbygning, fugning, tagskader eller hvis du skal have hjælp mod fugtskader. En murer kan også bidrage til at installere varmepumpe i husstanden og meget mere.

Hvis du derfor har et drømmeprojekt som du ønsker at få realiseret, er det en god ide at tage en uforpligtende samtale med en eller flere murermester. Her kan du få den nødvendige sparring og rådgivning til, hvordan du bedst og smartest kommer i mål med dit drømmeprojekt. Det kan også være at du her kan få hjælp til andre løsninger du måske ikke havde tænkt ind i projektet, som kan være med til at frigive ekstra penge fra budgettet.

Vælg den rette murermester til din opgave

Når du skal vælge en murermester til din opgave, anbefaler vi at du undersøger markedet grundigt. Her er det en fordel at vælge en murermester der er med fra start til slut i projektet. Dermed får det det bedste engagement og kan være med indover hele processen. Når du vælger din murermester, så bør du være opmærksom på om virksomheden er godkendt af Dansk Byggeri samt er medlem af Byg Garanti. Dermed har du din sikkerhed for, når du vælger at gå i gang med et større byggeprojekt. Der kan opstå fejl, skader og misforståelser undervejs, som kan sætte dig i en ubehagelig situation. Når murermesteren er medlem af Byg Garanti er du garanteret op til 150.000 kr., hvis der skulle opstå sjusk, mangler eller skader i forbindelse med arbejdet. Her har vi fundet en pålidelig og kompetent murermester, der er medlem af Byg Garanti – læs mere her https://byg.agx.dk/.

 

More articles