Det er blevet meget populært og moderne med bærdygtigt tøj

16 February 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kan du huske for ikke bare ikke så mange år siden, da du skulle købe tøj?

Vi skal ikke tale om det med, hvordan man købte tøj, da der nok er sket en udvikling på den front, der kan mærkes.

Men du kiggede måske mere efter, hvad prisen var på tøjet, om det passede dig, og om det var din stil.

Selvfølgelig noterede du dig også, om det var af nogle stoffer, som du kunne holde ud at have på, da det ikke skulle kradse, og så måtte det da helst ikke være lavet i ulande under slavelignende forhold – men det skiltede man jo sjældent med.

Fik man så at vide, at noget tøj være bæredygtigt, så vidste man nok næppe, hvad det betød, men det lød da meget fint, så man tog det med – så længe det ikke gik ud over prisen.

Nu er bæreygtigt tøj noget, som de fleste kigger efter og nogle gange som noget af det første.

Bæredygtigt tøj er vejen frem til en god fremtid

Man kan faktisk næsten sige, at mange forbrugere kigger efter, om deres tøj er bæredygtigt, før de overvejer sådan noget som stil eller pasform, for det kan jo rettes til efterfølgende på tøjet, eller ved at man går på kur.

Det er så stor en del af ens identitet at gå efter noget, der er bærdygtigt på mange fronter, at man selvfølgelig også vælger det til med ens tøj, da man bliver set i den slags.

Ens omgangskreds går nok også meget op i den slags, så man vil gerne kunne bevise, at man også er moderigtig på den front.

Det er da også en god udvikling, at man ikke jagter moden eller brands, der kan skyde prisen højt op, men at tendensen er at gå efter noget tøj, der er skabt med henblik på vores klodes bevarelse. 

More articles