Din virksomhed kan få hjælp til ansættelser fra et rekrutteringsbureau

06 September 2018 Astrid Pedersen

editorial

Et rekrutteringsbureau gør andet og mere end at læse ansøgninger og afholde samtaler med kandidater til ledige stillinger. Et dygtigt og erfarent rekrutteringsbureau kan assistere dig i selve den opgave, der ligger i at definere nyoprettede stillinger. Ud fra en analyse af virksomhedens DNA, dens kerneområder, og hvilken retning den – og resten af markedet – bevæger sig i, kan en rekrutteringskonsulent hjælpe dig med at identificere de behov, virksomheden har, og vil få fremover.

En rekrutteringskonsulent med erfaring, branchekendskab og generel viden om human resources kan blive din vigtigste sparring partner, når det handler om forretningsudvikling og vækst. Med et rekrutteringsbureau i ryggen kan du hurtigt lægge dig forrest i feltet, og give dine konkurrenter baghjul. Det er nemlig professionel rekruttering, der giver de bedste resultater, når din virksomhed skal udvide på medarbejderfronten.

Hvad kan et rekrutteringsbureau gøre for mig og min virksomhed?

Som nævnt oven for, er konsulenterne i et rekrutteringsbureau særligt uddannede og erfarne inden for udvælgelse af det rette personel. Dette betyder, at du ikke selv skal bekymre dig om at skulle afsætte tid og ressourcer til et krævende rekrutterings-, ansættelses,- og onboarding forløb ved siden af dine øvrige gøremål i en travl hverdag. En rekrutteringskonsulent fra et erfarent rekrutteringsbureau vil kunne dedikere al sin tid til projektet – og vedkommende har samtidig langt bedre forudsætninger for at foretage det rette valg, end du selv har.

Rekrutteringskonsulentens mål er at skabe tilfredshed på begge sider, og derfor vil han eller hun bruge tid på at sætte sig ind i din virksomhed, for bedre at kunne matche potentielle kandidater til de arbejdsopgaver der er indeholdt i stillingen, og det faglige niveau, der forventes. Du bestemmer helt selv, i hvor vidstrakt omfang, din rekrutteringskonsulent skal være en del af processen – hvis du ønsker det, kan konsulenten køre hele projektet fra udfærdigelse af stillingsopslag til den endelige ansættelse og onboarding, eller vedkommende kan levere sparring og rådgivning. Du kan læse mere på dedikation.dk – et dansk rekrutteringsbureau i topklasse.

More articles