Drømmer du om at bo i Tyskland? Så tag på sprogrejse!

15 February 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du altid har drømt om at bo i Tyskland i en kortere eller en længere periode, er det en god ide for dig, at du tager på en sprogrejse. Der kommer du til at bo i en tysk by, i nogle tilfælde kommer du endda til at bo hos en tysk familie. Om formiddagen går du i skole, mens du om eftermiddagen har tid til at udforske byen sammen med dine venner. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at komme helt tæt på den tyske kultur, få tyske venner og selvfølgelig ikke mindst lære at tale det tyske sprog. 

Der findes en række forskellige firmaer, der arrangerer sprogrejser til Tyskland. Et af dem, som du helt klart bør overveje, er det danske firma Bundgaard Rejser. De har i mange år sendt både unge og voksne til en lang række forskellige destinationer rundt om i verden. Det er både Tyskland, Frankrig og England og mere eksotiske destinationer som Australien, Mellemamerika og Japan. 

Måske tænker du, at det er nok, at du kan tale engelsk, når du tager til Tyskland, men så tager du fejl. Der er nemlig mange tyskere, der endnu ikke er så gode til engelsk. Derfor kan du ikke tale lige så godt med dem. Derudover giver det bare noget helt andet til et venskab, at du taler det samme sprog, som dine nye venner gør. 

Vil du gerne studere handel, filosofi, litteratur og en lang række andre fag, er det også en god ide for dig, at du er god til tysk. Tyskland er en af vores største handelspartnere, og det giver derfor bonuspoint, når du kan tale sproget og forstår kulturen. 

Inden for både filosofi og litteratur er der en lang række hovedværker, der er skrevet på tysk. Selvom du kan læse dem oversat, er det bare ikke helt det samme som at læse dem på originalsproget. 

More articles