Effektiv hjemmetræning med håndvægte

16 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ønsker at holde dig i flot og tonet form, bør du lave øvelser med håndvægte. Måske tror du, at håndvægte udelukkende anvendes til at træne biceps. Men faktisk kan du bruge håndvægte til træning af hele kroppen. Dine balance- og coreøvelser bliver mere effektive, hvis du anvender håndvægte. Og når du laver dine squats og lunges med håndvægte i hænderne, kommer der mere vægt bag øvelsen, hvilket giver ekstra på lår og baller.

Køb håndvægte til hjemmebrug – det betaler sig

Den mest effektive måde hvorpå du kan holde din form ved lige er at træne flere gange om dagen. Du kan med fordel indlede dig dag med let cardio træning med håndvægte, og midt på dagen lave øvelser som styrker koordination og balance. Til dette formål kan du anvende håndvægte til at give dig ekstra belastning og udfordring i øvelsen således at du får det optimale ud af denne. Og om aftenen kan du for alvor tage fat med styrketrænings øvelserne.

Du vil med daglig træning ved hjælp af frie håndvægte hurtigt opleve en positiv forandring i dit liv. Selv om du ikke træner hårdt og med de tungeste vægte vil du kunne mærke hvordan du bliver stærkere i takt med at din muskelmasse øges. Du vil få bedre blod cirkulation og et øget energi niveau i løbet af dagen. Og så vil du, i fald du arbejder på et vægt tab, hurtigt kunne se ændringer i dine livmål og på selve vægten.

Derfor er det en god idé at have et sæt håndvægte derhjemme. Med håndvægte til hjemmebrug kan du træne i ro og mag inden for hjemmets fire vægge. Du slipper for at skulle ned i fitness centeret flere gange om dagen. Og du kan selv fastsætte tidspunkterne for din træning.

Find dine nye håndvægte på Fitnessgruppen.dk.

More articles