Effektiv opvarmning af hjemmet med en moderne varmepumpe

24 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal der spares på varmekronerne i det lille hjem – men gider du ikke skulle være iført uldsweater og sokker inden døre hele vinteren igennem? Er du træt af at smide penge efter et gammelt, udtjent fyr, som dårligt nok gør sit arbejde, eller uddaterede elektriske radiatorer, som måske nok er den dårligste – og dyreste – opvarmnings løsning, der findes? Så bør du overveje at skifte til drift sikker og energi effektiv varmepumpe.

Hvorfor skal jeg investere i en varmepumpe?

En varmepumpe – hvad end det drejer sig om en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe – er det mest miljørigtige og klimavenlige alternativ til de konventionelle opvarmnings former på markedet. Med en varmepumpe kan du roligt regne med at barbere op imod firs procent af dine årlige udgifter til varme, uanset om din nuværende opvarmnings form er vand- eller el baseret.

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

Om du skal vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kommer helt og holdent an på din nuværende opvarmnings løsning. Varmer du fortrinsvis dit hus og dit brugsvand op ved hjælp af et fyr, kan du med fordel skifte til en luft til vand varmepumpe.

Med en luft til vand varmepumpe kan du varme samme mængde brugs- og cirkulations vand op mindst lige så hurtigt og effektivt som med det samle fyr – og til en langt billigere pris. Din luft til vand varmepumpe er desuden langt mere drift sikker, og skal ikke konstant have fyldt nyt olie på. Er dit hus der imod opvarmet ved hjælp af elektriske radiatorer, kan du skrotte disse til fordel for den langt smartere luft til luft varmepumpe, som både giver dig billigere varme og et sundere indeklima.

Du kan læse alt om luft til vand varmepumper, luft til luft varmepumper og svk varmepumper på givekoleservice.dk

More articles