En malermester på Fyn kan hjælpe dig med træfacaden

18 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Det er et kæmpe projekt at male et hus, en kolonihave eller et sommerhus udvendigt, hvis huset er bygget af træ. Du skal ikke bare slibe den gamle maling væk og klargøre træet – du skal også male hele vejen rundt.

Taber du vejret, så snart tankerne bevæger sig hen mod det sommerhus, kolonihavehus eller endda enfamilieshus i træ, der trænger til at få malet facaden? Så er det nok ikke et projekt, du skal kaste dig over på egen hånd, men derimod et du skal hyre professionel hjælp til.

Men kan du finde en dygtig malermester på Fyn, der kan klare arbejdet? Ja, det vil vi vove at påstå. Faktisk er det ikke så svært at finde mange forskellige malerfirmaer – det svære er at vælge det rigtige til jobbet.

Gå i dialog med malerne

Det bedste du kan gøre, når du leder efter en maler til at male din facade, er at kigge dig omkring i dit lokalområde og gå i dialog med de malere, du kan finde. Tal med dem om kvalitet, pris, tidshorisont etc., og spørg, om du kan få et tilbud.

Vi anbefaler altid, at du indhenter to-tre forskellige tilbud, så du har noget at sammenligne med. Du skal bare huske, når du sammenligner, at prisen ikke betyder alt. Den bør ikke være det springende punkt for din beslutning, medmindre alt andet er ens; så kan du naturligvis godt vælge det billigste tilbud.

Men de forskellige malere har sandsynligvis udarbejdet forskellige tilbud, ligesom de bruger forskellige materialer og har en kalender, der er booket på forhånd. Du kan derfor med fordel kigge på, hvilket malerfirma der bedst løser dine behov og krav til produkter inden for en tidsramme, du kan acceptere. 

Derefter er det et spørgsmål om at mærke efter, hvem du har mest tillid til og så lade vedkommende klare arbejdet.

More articles