Er der bred enighed om Hifi derhjemme?

30 April 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Prøv lige at forestil dig, at du besøger HiFi Freaks på nettet og oplever hjerter i øjnene over, hvordan du kan få en fantastisk HiFi-lyd derhjemme med al deres spændende udstyr til at få god lyd med højttalere, afspillere, kabler, modtagere og meget andet.

Vi kan sagtens forstå, hvis du fornemmer pengepungen liste sig op af lommen og en rask lyst til at kværne kassekreditten i bund for at købe dig fattig i HiFi-udstyr fra HiFi Freaks med det samme.

Og vi skal selvfølgelig ikke bestemme over, hvad dine bruger dit rådighedsbeløb til eller ellers fordeler dine finanser, for hvis du har råd til det, så skal du da bare køb derudaf.

Hvis du bor alene på den ene eller anden måde, så er du nok mest interesseret i, at der er plads til alt det HiFi-udstyr, du har i tankerne, derhjemme.

Om det passer ind i indretningen, betyder egentlig ikke så meget for dig. Du vil bare have lov til at nørde og nørkle med opsætningen, så du kan få den bedste lyd ud af omgivelsernes akustik.

Måske rådførte du dig med nogle af de kyndige eksperter hos netop HiFi Freaks, der ved en hel del om, hvordan man får den bedste lyd i de omgivelser, man har til rådighed – og de penge, man har at gøre godt med.

Ellers er det bare at holde sig gode venner med naboerne, så man ikke larmer for meget, selvom man kan mærke gejsten til lige at tjekke, hvor stor makskapaciteten på udstyret er.

Skulle du dog ikke bo alene, kan der være andre i husstanden, der er interesseret i, at udstyret passer ind i stilen og indretningen i hjemmet og måske ikke deler din begejstring for, at der skal være meget HiFi-udstyr derhjemme.

Her er det nødvendigt at gå på kompromis – specielt hvis det er ens fælles-økonomi, man agtede at bruge på HiFi-udstyr.

More articles