Et godt tidsregistreringssystem er vigtigt i virksomheden

17 December 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Når du driver en virksomhed, er det vigtigt, at du sørger for at have et godt system, så dine ansatte kan registrere, hvor meget de arbejder. Dermed bliver det langt nemmere for dig at sørge for, at de får holdt fri og afspadsering – og selvfølgelig også at de får arbejdet de timer, som du har ansat dem til. 

Der findes i dag en række forskellige måder, hvorpå det bliver nemt for dine ansatte at registrere deres tid digitalt. De kan bruges lige meget, om du har en lille eller en stor virksomhed. Derfor er der ingen grund for dig til ikke at få et godt system. 

Når du skal vælge et system, skal du selvfølgelig overveje grundigt, hvilken form for system der vil være det rette for din virksomhed. Der er nemlig små forskelle imellem de forskellige systemer, og det handler derfor om, at du får valgt det helt rette. Læs mere her

Måske kan det virke for rigidt at skulle holde øje med, hvor meget dine ansatte arbejder minut for minut. Det er dog lige så meget for deres skyld, som det er for din. Hvis dine ansatte ikke registrerer deres tid, har du ikke mulighed for at opdage, hvis de arbejder langt mere, end de skal.

Hvis alle dine medarbejdere er nødt til at arbejde meget over, kan det være et tegn på, at du skal til at ansætte nogle flere. Hvis der bare er en medarbejder, der arbejder meget over, kan det være et tegn på, at den medarbejder arbejder for meget. Det kan være, fordi der er en medarbejder, der påtager sig for meget arbejde, eller som er nødt til at arbejde meget, fordi der er en anden, der ikke arbejder nok. På den måde kan du altså bruge tidsregistrering til langt mere end bare at finde ud af, om dine ansatte arbejder det antal timer, som du skal.

Få mere information på https://bizbiz.dk/

More articles