Et kursuscenter kan blive rammerne for dit næste kursus

06 October 2020 Johanne Hansen

editorial

Står du og skal have afholdt dit næste kursus eller møde?

Så vælg for guds skyld et kursuscenter. Med et kursuscenter får du alle de nødvendigheder, du har brug for, for at skabe rammen for det perfekte kursus setup. Du skal hverken tænke på forsyninger, tænke på teknologi der virker og så videre, og så videre. 

Når du leder efter et kursuscenter, er der dog nogle ting, som er en god idé at være opmærksom på. 

1: Lys i lokalerne giver ilt til hjernen

Det er altid vigtigt at undersøge, hvordan lyset er i lokalerne. Er det mørke lokaler, hvor man hurtigt vil føle sig indelukket eller er lokalerne store og hvide? Et godt indeklima er også værd at undersøge i den forbindelse, da man nok skal sidde meget inde i selve mødelokalet. Derfor skal kursuscenterets lokaler være i top.

2: Omgivelserne ved kursuscenteret.

En anden ting, der er værd at gå lidt mere i dybden med, vil helt sikkert være omgivelserne. Ligger kursuscenter i lang bordistan er der nok en masse, der vil synes det er irriterende modsat, hvis det lå ud mod motorvejen, så det i hvert fald var nogenlunde let at komme til. 

Derudover også hvordan omgivelserne ved selve stedet er. Er der natur og mulighed for at gå ture, når man skal have luftet hovederne lidt? Eller er der kun industri og byggepladser, for det er ikke just det, der fremmer kreativiten på et kursus. 

3: Corona venlige tiltag

I 2020 må man også undersøge om kursuscenteret tager nogen form for hensyn i forbindelse med den stigende udvikling af Corona. Så længe Corona er en del af vores hverdag, vil der være mange af dine kursusdeltagere som enten er i den sårbar gruppe eller kender nogle der er.

Her er den god idé at udvise medfølelse ved at finde et kursuscenter, der følger restriktionerne. 

More articles