Få bogføringsassistance i Korsør

03 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Både små, mellemstore og helt store virksomheder og organisationer kan få brug for hjælp til bogføring og regnskab. Det er nemlig vigtigt at virksomheden uanset dennes type og størrelse kan fremvise klare og gennemskuelige regnskaber, især når det kommer til skattemæssige forhold. Derfor vælger mange virksomheder at hyre en ekstern bogholder som på timebasis kan hjælpe med at få styr på ”bøgerne”.

Hvor får jeg den bedste hjælp til bogføring i Korsør?

Har din virksomhed sin beliggenhed i Korsør, Skælskør eller andet steds i den sydvestlige del af Sjælland kan du med fordel tage kontakt til MK Bogføring når du har behov for hjælp til bogføring og regnskab.

MK Bogføring er en enkeltmands virksomhed ejet og drevet af den dygtige Mia Kühlmann Vestenkjær som gennem mange år har hjulpet små og mellemstore virksomheder med at få styr på regnskab, skat og moms. Når du vælger Mia Kühlmann Vestenkjær som din bogholder i Korsør får du en rutineret og erfaren allieret ud i regnskab og bogføring.

Mia Kühlmann Vestenkjær nærer en stor passion for sit virke og vil altid søge at finde de bedste løsninger til dig og din virksomhed. Du kan roligt regne med at dine regnskaber er smukt balancerede og 100% gennemskuelige når det er Mia Kühlmann Vestenkjær som forestår bogføringen for din virksomhed.

Hos MK Bogføring får du de ydelser du betaler for hvilket betyder at du ikke skal punge ud til services du ikke behøver. Og så kan du trække udgifterne til bogholderens honorar fra i skat hvilket Mia Kühlmann Vestenkjær selvfølgelig vil hjælpe dig med.

Mia Kühlmann Vestenkjær har en fortid som controller og erhvervs økonom og er således perfekt rustet til at varetage bogføring og vedligeholdelse af din virksomheds regnskaber. Du kan læse mere om MK Bogføring og kontakte Mia Kühlmann Vestenkjær direkte via hjemmesiden https://www.mk-bogforing.dk/ 

More articles