Få den helt rigtige tandpleje

04 February 2021 Lykke Holzmann Søby

editorial

Mange af os finder et rent og indbydende miljø og et organiseret aftalesystem vigtigt, når man skal vælge tandlæge. Men har du nogensinde overvejet, hvad forskellen på en god og en ’bare ok’ tandlæge er?

Med så mange tandlæger at vælge imellem, hvordan ved du så, at du har valgt den rigtige? Det er nyttigt at skitsere, hvad der er en kvalitets tandlæge, når du overvejer din nuværende pleje eller beslutter, om du vil finde en ny tandlæge.

Lytter aktivt til dig

En god tandlæge vil hjælpe dig, men de bedste tandlæger bruger deres lytte færdigheder lige så meget som de bruger deres tekniske færdigheder. En fantastisk tandlæge tager sig tid til at lytte til dine bekymringer, skynder sig aldrig igennem behandlingen og vil arbejde sammen med dig for at lindre alt, der kan få dig til at føle dig ubehagelig.

Uddanner dig

Fordi du ikke gik til tandskole, stoler du på din tandlæge til at uddanne dig om oral sundhed, medicinske problemer, gode mundhygiejnevaner og behandlingsmuligheder for potentielle problemer. En rigtig god tandlæge tager gerne tid til at forklare dine muligheder og arbejder sammen med dig for at øge din selvtillid. Dette kan variere fra at lære dig korrekte børsteteknikker til at gå trin for trin i en potentiel procedure, du har brug for.

Respekterer din tid og ressourcer

Tankevækkende tandlæger er punktlige og spørger ind til dit budget, når de foreslår en bestemt behandling. De har et personale, der ringer eller skriver for at minde dig om en kommende aftale og hjælper dig med at planlægge fremtidige aftaler med tilstrækkelig tid til at planlægge.

Fortæller kun om de behandlinger der er nødvendige

Gode ​​tandlæger vil ikke forsøge at sælge dig på produkter og behandlinger, du ikke har brug for, og som du ikke har bedt om før en undersøgelse. En god tandlæge vil have et team, der hjælper dig med at finde ud af om du har råd til behandlingen og hvis ikke, hvordan de kan hjælpe dig med at finansiere behandlingen.

Lærer dig at kende

Når din tandlæge tager sig tid til at lære dig at kende, kan de give bedre plejemuligheder, der fungerer i henhold til din historik. De kan også hjælpe dig med underliggende problemer, der kan blive opdaget i et hurtigt. Når din tandlæge hilser dig velkommen og spørger til din familie eller dit arbejde, tænker du måske, at dette er tegn, din tandlæge kan lide dig. De er også bare tegn på, at du har en kvalitets tandlæge, der holder af dig og vil have dig til at være komfortabel under din tandlægeaftale.

At vælge en tandlæge er ikke en hurtig beslutning. De skal se dig som en patient for livet.  Besøg https://tandlaegeodense.dk/ og få den pleje, som du og din familie fortjener.

More articles