Få den rette hjælp i et hørecenter

14 February 2020 Søren Black

editorial

Små og fikse høreapparater

Der er mange ulemper ved at have en dårlig hørelse. Du kan ikke følge med i de samtaler, der finder sted omkring dig, du får måske skæld ud af naboen, når du skruer for højt op for fjernsynet, eller du er måske blevet meget ensom, fordi du din manglende hørelse forhindrer dig i at have noget socialt med andre mennesker. Heldigvis kan et høreapparat være det, der giver dig din hørelse og dermed livskvaliteten tilbage. For der er ikke noget flovt ved at have nedsat hørelse, det har hver sjette dansker. Men det er uklogt ikke at få gjort noget ved det. I gamle dage var høreapparater store klodser, der fik dig til at ligne noget, du ikke bryder dig om. I dag er høreapparater små og fikse, og kan nemt skjules i dit øre, så du både kan høre og undgå at få mærkelige blikke fra andre folk.

Find det rette apparat

Hørerøret er det helt rette sted at henvende sig, når du søger et høreapparat i Falster eller på resten af de sydlige danske øer. Her vil du opleve et uafhængigt hørecenter, der kun har den ene dagsorden at forbedre din hørelse. Her bliver du hjulpet af en uddannet audiologist, der har mange års erfaring i at give folk hørelsen igen. Markedet for høreapparater kan være lidt af en jungle at lytte sig igennem. Derfor hjælper Hørerøret dig gerne med at finde lige det apparat, der passer til dine ører og dit behov.

Få hørelsen og livsglæden tilbage

Når du kommer op i alderen, kan det ofte hænde, at din hørelse bliver svækket. Men så er der heldigvis den mulighed, at du kan få hjælp hos Hørerøret, der i dag har afdelinger i Stege og i Nykøbing Falster. Det kan kræve lidt overvindelse at opsøge hjælp i et hørecenter, men belønningen er, at du får både din hørelse og din livsglæde tilbage.

More articles