Få et rekrutteringsforløb, der er skræddersyet til din virksomhed

20 February 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Mange virksomheder bruger ikke særlig lang tid på at udarbejde en jobansøgning – eller genbruger måske endda den, som de brugte sidst, de skulle hyre nogen. Det er dog en stor fejl at gøre det på den måde. Det kan i værste fald føre til, at I får en medarbejder, som slet ikke var den rette. For når I ikke har sat jer ned og defineret, hvilken type medarbejder det er, I har brug for, og hvilke arbejdsopgaver vedkommende skal udføre, kan det være svært for jer at rekruttere den rigtige. 

I mange tilfælde kan det dog være svært at få sat de rigtige ord på, hvem I leder efter. Det kan derfor være en god ide for jer, at I samarbejder med et rekrutteringsfirma om at finde en ny medarbejder. De kan skræddersy et forløb, der passer til præcis jeres virksomhed. Det er med til at gøre, at I får den helt rigtige medarbejder. 

Faktisk er det ikke kun i selve rekrutteringsfasen, at firmaerne kan hjælpe jer. Det er også, når I skal have gjort den nye medarbejder til en vigtig del af jeres team. For det er vigtigt, at medarbejderen føler sig velkommen i virksomheden og kommer godt ind i sine arbejdsopgaver. Gør medarbejderen ikke det, kan han eller hun finde på at stoppe i virksomheden efter kort tid. 

Skal du rekruttere en ny sælger til virksomheden, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på firmaet dedikation.dk. De har stor erfaring med at hjælpe med at rekruttere sælgere og har også erfaring med at lave et onboardingforløb, hvor den nye sælger kommer godt ind i den nye virksomhed. Du kan læse mere om dem på https://www.dedikation.dk/.

Der findes dog en række forskellige firmaer, der kan hjælpe dig med at rekruttere en række forskellige faggrupper. Det vil derfor være nemt for dig at få hjælp, uanset hvilken faggruppe du leder efter. 

More articles