Få hjælp til flytning hos dit lokale flyttefirma i Nordsjælland

07 april 2020 Astrid Pedersen
image

Har du og familien besluttet at rykke teltpælene op og finde et andet sted at bo, får I højst sandsynligt brug for hjælp i forbindelse med flytningen. Er I bosiddende i det skønne Nordsjælland, kan I med fordel vælge en lokale flytteforretning- for eksempel Nordflyt Flytteforretning.

Hvem er Nordflyt Flytteforretning?

Nordflyt Flytteforretning er dit professionelle flyttefirma i Nordsjælland. Nordflyt Flytteforretning flytter faktisk for kunder i hele det nordlige Sjælland samt i området omkring hovedstaden og i Storkøbenhavn, her under områderne Frederikssund, Hillerød, Helsingør, Frederiksværk, Hundested, Helsinge, Fredensborg, Allerød, Birkerød, Hørsholm, Virum, Charlottenlund og det øvrige Nordsjælland.

Hvorfor skal jeg vælge Nordflyt Flytteforretning som min flytteforretning i Nordsjælland?

Hos Nordflyt Flytteforretning finder du udelukkende faglærte flyttefolk med de rette teknikker og de korrekte hjælpemidler til rådighed. På den måde er såvel flyttefolkene som dit indbo garanteret en sikker og tryg behandling under flytningen.

Nordflyt Flytteforretning gør alt hvad der skal til for at gøre din flytning til en positiv oplevelse for alle parter, og behandler dit flytte gods med den yderste respekt og varsomhed. Har du brug for ekstra sikring af dine ejendele, kan Nordflyt Flytteforretning tilbyde levering af såvel flyttekasser som pakkepapir, glasindsats, tøjgarderober, bobleplast, tapes og meget mere, som du kan bruge i forbindelse med nedpakning. Og så henter Nordflyt Flytteforretning først materialerne igen når du og familien er kommet godt på plads i jeres nye bolig.

Opbevaring af møbler og andet interiør ved Nordflyt Flytteforretning

Har du behov for at få opbevaret møbler eller øvrigt indbo, tilbyder Nordflyt Flytteforretning opbevarings lokaler i et opvarmet, klima reguleret og videoovervåget miljø. På den måde kan du være tryg ved at dine ejendele er opbevaret sikkert i tørre og lune opbevaringsrum.

Du kan læse mere, og få et tilbud på flytning og opbevaring ved Nordflyt Flytteforretning – på hjemmesiden http://www.nordflyt.dk/ 

Flere Nyheder