Få hjælp til renoveringen hos en kompetent maler

05 april 2020 Astrid Pedersen
Få hjælp til renoveringen hos en kompetent maler

Har du netop købt dig et nyt hus eller en ny lejlighed – og glæder du dig som et lille barn juleaften til at flytte ind? Så bør du slå koldt vand i blodet. Det er nemlig en virkelig god idé at få overstået en eventuel renovering – inklusive malerarbejde – førend du påbegynder indflytningen.

Når først alle dine møbler og øvrigt indbo er på plads, kan det godt være svært at tage sig sammen til at få malet lofter, vægge og indvendigt træværk. Og så kommer du til at ærgre dig over at du ikke fik malet før du rykkede ind i boligen.

Hvorfor betale for en professionel maler?

Måske vil du helst spare udgiften til maling af din bolig, og selv forestå dette arbejde. Her skal du bare tænke på, at et stykke vel udført malerarbejde indeholde langt mere end blot påføring af maling på vægge og i lofter. Alt afhængig af dine vægges tilstand og beskaffenhed skal du regne med at sætte mindst en uge af til at male et hjem af gennemsnitlig størrelse.

Du skal nemlig for det første lave en masse forberedende arbejde, og for det andet belave dig på at skulle løse mere krævende opgaver end blot at smøre maling på diverse overflader. For eksempel kan det sagtens tænkes, at væggene i din bolig er behængt med gammelt tapet, som først skal pilles ned. Den slags tager tid – for tapet har det med at sidde umådelig godt fast. Og er der tale om mange lag, kan du roligt sætte en dag af til dette projekt – per rum!

Allerede her vil du tydeligt kunne se, at det bedst kan betale sig at hyre en faglært maler til denne opgave. Er du bosiddende i Østjylland kan du med fordel vælge Hammel Malerfirma – læs mere på hammelmalerfirma.dk

Flere Nyheder