Få professionel assistance til rør- og VVS-installtioner

02 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal køkkenet bygges om, eller står dit gamle badeværelse over for en gennemgribende modernisering? Så skal du med stor sandsynlighed ud og have fat på en dygtig VVSer. I hvert fald hvis renoveringen inkluderer andet om mere end opsætning af nye fliser eller udskiftning af en vandhane.

Hvad indebærer VVS arbejde?

VVS arbejde indebærer alle de opgaver som vedrører de faste VVS installationer i boligen. Disse inkluderer gas og vand rørene i dit badeværelse og køkken og kan også omfatte diverse ventilations systemer og air condition anlæg.

Når der skal udføres arbejde med disse systemer er er det vigtigt at du tilkalder en autoriseret VVS installatør. Du må nemlig ikke selv rode med disse installationer, da det kan risikere at gå grueligt galt.

Den mindste lille fejl kan have katastrofale konsekvenser. Får du for eksempel lavet en samling forkert således at der opstår lækage i gas rørene kan det føre til kultilte forgiftning eller farlige gas eksplosioner – begge situationer som kan have dødelig udgang.

Tilbageløb i vandrørene kan medføre sammenblanding af spildevand og drikkevand hvilket kan føre til forgiftning hos bygningens øvrige beboere. Og skulle du være så ”heldig” at dit klamphuggeri ikke afstedkommer skade på andre mennesker kan det stadig gå hen og blive dyrt for dig. Det er nemlig langt fra sikkert at dit forsikrings selskab vil dække omkostningerne i forbindelse med udbedring af de skader du kan forårsage hvis der opstår oversvømmelse som følge af dit gør det selv arbejde.

Hvor finder jeg en dygtig autoriseret VVS installatør i Roskilde?

er din bolig beliggende i Roskilde eller nærmeste omegn kan du med fordel kontakte autoriseret VVS installatør Erik Petersen’s Eftf. når du skal have hjælp til dine VVS installationer. Du kan læse mere om Erik Petersen’s Eftf. og få et godt tilbud på VVS arbejde på hjemmesiden johnvvs.dk

More articles