Få professionel massage på Amager

03 August 2020 Astrid Pedersen

Ønsker du at lægge dit liv om i en mere harmonisk og mindre stresset retning? Så giver det mening at anlægge nye vaner som for eksempel sundere kost og mere motion i hverdagen, mindre stress på arbejdet – og regelmæssig massage som et selvforkælende og helbredsfremmende træk.

Kan massage hjælpe med mit vægt tab?

Er du i gang med en omfattende livsstils ændring som gerne skulle munde ud i et vægt tab og en sundere hverdag kan du med stor fordel tilføje massage som en af dine rutiner i forbindelse dermed. Massage virker måske ikke direkte vægt tabs fremmende, men der er mange elementer i massage som er nyttige i relation til en sundere livsstil.

Først og fremmest vil en massage fremme udskillelsen af affaldsstoffer fra din krop via lymfe systemet. Når fedt depoterne ikke længere holder fast på affaldsstoffer vil de have lettere ved at forsvinde. Og når affaldsstoffer ikke længere opholder sig i musklerne vil disse blive mere smidige, og dermed mere brugbare i motions sammenhæng.

De stress hæmmende hormoner dopamin og endorfiner som udløses i kroppen under massagen er med til at give dig en bedre nattesøvn og mere energi i din hverdag. Dette betyder større overskud til at motionere – og derved opnå dine venusmål!

Kan massage hjælpe mod stress?

Som nævnt oven for lægger de hormoner, som kroppen stimuleres til at frigive gennem massage, en helt naturlig dæmper på det der kaldes det sympatiske nervesystem, hvilket giver kroppen en pause fra de belastende stress symptomer. Denne nulstilling kan du bruge konstruktivt i dit arbejde for at mindske stress i hverdagen – især hvis du vælger at modtage massage med regelmæssige mellemrum.

Hvor kan jeg få massage på Amager?

Leder du efter en fast massør på Amager kan du med fordel vælge en massør fra Kaatsu Massage – læs mere på kaatsumassage.dk

More articles