Få professionel VVS hjælp i Skælskør

05 november 2020 Astrid Pedersen

Når køkkenet eller badeværelset skal bygges om, vil processen typisk involvere en del VVS arbejde. Skal du for eksempel have installeret en vaskemaskine eller en opvaskemaskine, eller flyttet et afløb i forbindelse med opbygning af en bruseniche, involverer renoveringen de faste VVS installationer. Og så skal du have fat på en VVS installatør.

Kan jeg selv udføre VVS arbejde i min bolig?

Det er faktisk temmelig begrænset hvad du selv må gøre når det handler om VVS opgaver i dit hus eller i din lejlighed. Selv om der er tale om din egen bolig siger dansk lovgivning faktisk at al arbejde som vedrører de faste VVS installationer skal udføres af autoriserede fagpersoner.

Det er simpelt hen forbundet med alt for høj en risiko selv at fifle med rørene – også selv om du er en dygtig gør det selv mand. Du kan risikere at bringe eget og andres liv og helbred i fare hvis du selv begynder at rode med vandrør eller gas ledninger.

En gas ledning, som er læk, kan være årsag til livsfarlig kulilte forgiftning eller til gas eksplosioner som kan koste såvel menneskeliv som materiel. Og får du ved et uheld blandet spildevand med drikkevand når du skal samle vandrør i køkken eller badeværelse kan du være skyld i forgiftning hos alle som er tilsluttet vand nettet i bygningen.

Hvor får jeg kvalificeret hjælp til VVS i Skælskør?

Det er således en rigtig god idé at få en autoriseret VVSer på banen når køkkenet eller badeværelset skal renoveres eller bygges om. Er du bosiddende i Skælskør kan du med fordel vælge den velrenommerede lokale VVS installatør Uglebjerg VVS ApS.

Hos Uglebjerg VVS ApS er du garanteret god kundeservice og et professionelt udført stykke VVS arbejde, som kan holde i mange år. Kontakt Uglebjerg VVS ApS via hjemmesiden uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder