Få råd til drømmebilen – prøv flexleasing

27 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at købe en ny bil, men har du ikke helt råd til at betale den høje pris for netop den bil du ønsker dig? Så skulle du overveje flexleasing.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en særlig leasing model som er særligt velegnet til leasing af dyre biler – det vil sige større biler i luksus klassen. Muligheden for flexleasing, som gør det muligt for leasing selskaber kun at skulle betale den forholdsmæssige registrerings afgift for leasing perioden, blev vedtaget i 2008 og er udtrykt i reglerne i loven om registrerings afgift L64. Med flexleasing kan du fordele bilens registrerings afgift ud over hele leasing perioden således at den ikke skal betales på én gang.

Hvorfor skal jeg flexlease min bil i stedet for at købe den?

Flexleasing er således en langt mere fleksibel metode til anskaffelse af ønskebilen end indkøb af samme. Ønsker du således at lease en bil fra et af mærkerne Audi, Mercedes, BMW, Bentley, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Maserati eller lignende er flexleasing muligvis noget for dig.

På den måde kan du altså få råd til at køre i en bil som du aldrig ville kunne komme i nærheden af at købe kontant. Og så er du ikke bundet til et dyrt bil lån som du fortsat skal afdrage på selv hvis du på et tidspunkt ønsker at skille dig af med bilen.

Når du leaser en bil opsiger du blot leasing aftalen – og så er du ude af den. Det kan også lade sig gøre at skifte til en nyere bil når leasing periode ophører. Således kan du komme til at køre flere forskellige spændende biler i stedet for at skulle være bundet til den samme bil i flere år.

Hvis du ønsker mere information om flexleasing, og se de mange smarte biler du kan flexlease, kan du kigge forbi SpecialCars.dk

More articles