Find byens bedste stresscoach i Vejle

10 November 2021 Silje Hansen

editorial

Stress er gået hen og blevet en folkesygdom i Danmark. Der er mange der i dag er stresset og presset over deres hverdag enten på arbejdet eller hjemme privat. Der er i dag både pres og forventninger til en fra alle led og kanter. Man har derfor en tendens til at løbe stærkt og presse sig sig både fysisk og mentalt til det yderste hverdag.

Stress kan på mange måder også fortolkes som et sprog. Det er et sprog der indikere at din krop er ude af balance. Det er dog en kunst at kunne lytte til det kroppen fortæller og tage det alvorligt. Der er mange som enten ikke mærker at de er stresset, før kroppen for alvor siger fra, mens andre kan opfange det allerede i opløbet. Det er klart nemmere at håndtere sit stressniveau, hvis du allerede i opløbet kontakter en stresscoach.

Hvad kan en stresscoach hjælpe med?

Stress opstår typisk fordi vi enten ikke kan sige til og fra. Det har derfor oftest ikke noget med ens arbejde eller karrieren at gøre, da det i stor grad handler om selvindsigt. Stress er derfor dit personlige ansvar, men så sandelig også virksomhedens ansvar.

Når du kontakter en stresscoach, kan du få professionel hjælp til at genskabe overskuddet, energien og balancen i din krop. Der er dermed mulighed for at du kan genfinde arbejdsglæden og motivationen, som du måske tidligere har været drevet af.

En stresscoach kan også hjælpe dig med at skabe indsigt i, hvad der har været årsagen til at du er stresset, samt hvad der egentlig stresser dig. Her kan du få redskaber til at håndtere og regulere, når du mærker at kroppen fortæller at du er stresset.

Hvilken stresscoach skal du vælge i Vejle?

Hvis du leder efter den bedste stresscoach i Vejle, kan vi varmt anbefale http://www.gittehoumand.dk/ydelser/stresscoaching

More articles