Find de rette gardiner til din bolig; få dem skræddersyet

06 oktober 2020 Maya Hindsberg

At finde de rigtige gardiner til dit hjem kan være noget af en opgave, for det er noget, der skal være i dit hjem i mange år frem og som gerne skal gå godt med resten af din bolig. Det er derfor ikke altid nemt at finde nogle, som både passer i stil, størrelse og som passer i alle rum, især fordi behovet fra rum til rum kan variere meget. Heldigvis er der råd for det og mange virksomheder er mere end glade for at hjælpe dig med at finde de rette gardiner. Her er Gardinbussen et godt eksempel på nogle, der kan komme med råd og vejledning.

 

Skræddersyede gardiner kan være svaret på dine bønner 

Hvis du står og skal vælge gardiner, har du sikkert allerede stødt på overvejelserne om farve, stil, type, størrelse mm. og ved, at det kan være svært at få et sæt gardiner, der lever op til alle dine krav i butikker som Jysk eller IKEA. Det bliver ikke nemmere af, at behovene til et gardin varierer fra rum til rum. 

F.eks. vil du sandsynligvis gerne have mørklægningsgardiner på dit soveværelse, men måske også et par pæne pyntegardiner. På børneværelset vil du gerne have noget sjovt og som er let at vaske, i stuen vil du have noget let, som holder solen og holder snagende blikke ude. Du får ideen. Men problemet er jo, at du samtidig gerne vil have, at gardinerne og rummene giver en følelse af sammenhæng. Der kan skræddersyede gardiner hjælpe, da du netop kan designe gardinerne, så de passer til rummets behov og din stil, så det virker sammenhængende. 

Få tre forskellige tilbud

Som med så meget andet, giver det god mening at få tre forskellige tilbud på hvad det koster at få skræddersyet og opsat gardiner. Der er mange virksomheder og det hjælper dig med at få en nogenlunde ide om prisen.

Flere Nyheder