Find den bedste øjencreme online

07 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du tendens til at få poser eller mørke rander under øjnene, eller begynder der at optræde kragetæer i øjenkrogene? Så er det sikkert fordi du enten har levet usundt i en periode, får for lidt væske eller søvn, eller måske er stresset.

Det er nemlig i øjenomgivelserne at man som oftest først vil kunne se tegn på den tidlige aldring i huden som typisk optræder som konsekvens af disse faktorer. Derfor bør du kigge på din generelle livsstil, og hjælpe huden på vej med en god og nærende øjencreme.

Hvad er øjencreme?

En øjencreme er en form for anti ageing creme som anvendes omkring øjnene. Den sarte og tynde hud i øjen omgivelserne har brug for særlig pleje. Den er nemlig ekstra udsat for dannelse af rynker fordi den er så tynd. Dette gør huden følsom over for udtørring, for eksempel som følge af udsættelse for sollys.

Samtidig har vi typisk mere mimik omkring øjnene end i resten af ansigtet hvilket gør at huden vil få øget tendens til at danne rynker. Og når vi får rynker, poser og mørke rande omkring øjnene vil det få os til at se trætte og uoplagte ud samt fremstå ældre end vi egentlig er.

Med en øjencreme kan du forebygge disse aldrings tegn ved at tilføre huden omkring øjnene næringsstoffer i form af vitaminer og mineraler. En øjencreme går ind og styrker hudens naturlige forsvar mod rynker således at huden har mulighed for at hele sig selv og forstærkes indefra.

Den rette øjencreme vil således hjælpe dig til at undgå de tunge poser og dybe rynker som kan få dig til at se træt og gammel ud. Og så vil du nærmest med det samme kunne mærke en bedring i hudens tilstand når du bruger øjencreme.

Du kan finde den bedste øjencreme i bloggen på hjemmesiden danishbodycare.dk

More articles