Find den perfekte truck hos dansk forhandler

09 marts 2020 Astrid Pedersen
Find den perfekte truck hos dansk forhandler

Blandt det vigtigste tilbehør i en lager eller produktions hal er velfungerende maskinel til gods håndtering og rengøring. Og et af de mest uundværlige redskaber er en gaffeltruck. Det er nærmest umuligt at flytte tungt godt internt i hallen uden en eller flere gaffeltrucks, som nemt og hurtigt løfter såvel paller som løst gods og sørger for at det kommer på sin rette plads, eller bliver læsset på lastvogne. Derfor vil man hurtigt kunne mærke det på work flowet, hvis der pludselig mangler en gaffeltruck. Og derfor er det for dig som ansvarlig for arbejdet i hallen, som skal sørge for at opretholde en god kontakt til en pålidelig leverandør af gaffeltrucks.

Hvor finder jeg de bedste gaffeltrucks til lave priser?

Er du således på jagt efter en forhandler eller udlejer af nye og brugte gaffeltrucks, kan du med fordel tjekke ProTruck A/S. ProTruck A/S er en dansk virksomhed, som i mere end ti år har forhandlet og udlejet såvel nye som brugte gaffeltrucks i alle størrelser og med varierende yde evne.

Hos ProTruck A/S kan du med sikkerhed finde en gaffeltruck, som matcher dine og din virksomheds behov. De dygtige medarbejdere vil efter en kort samtale hurtigt kunne vurdere hvilken gaffeltruck der er den bedste for dig. ProTruck A/S forhandler fortrinsvis gaffeltrucks fra det danske mærke Hyster, som med hjælp fra ProTruck A/S har fået en sand renæssance.

Hyster er verdenskendt for sine solide og robuste gaffeltrucks i høj kvalitet. Selv om du blot ønsker at investere i en brug gaffeltruck, vil du med en sådan fra Hyster være sikker på at få en gaffeltruck som kan holde til hårdt arbejde i mange år. Og skulle du blot have brug for en ekstra gaffeltruck på grund af en midlertidig spidsbelastning, kan du leje en gaffeltruck hos ProTruck A/S.

Du kan se det store udvalg af stærke gaffeltrucks på protruck.dk

Flere Nyheder